Menu Sluiten

John Bosmans, Oprichter en CEO van GetAhead

Uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van defensielogistiek en acquisitie, met trots terugkijkend  op  een jarenlange en  rijke  carrière bij de Krijgsmacht. Als logistiekier van oorsprong; oefende verschillende staf- en leidinggevende functies op alle  managementniveaus  van de  defensieorganisatie; uiteindelijk  benoemd tot senior logistiek manager van de Belgische Defensie Land Component.

Bij NATO Joint Force Command Brunssum; bekleed de positie van Logistics Planning & Operations Branch Head, actief in het domein van joint operational logistics, betrokken bij operaties in Afghanistan en ontwikkelde het gezamenlijk operationeel logistiek beleid voor de NAVO  Response Forces.

Na aanstelling in het bureau van de Chef Staf van Joint Force Command Brunssum, geselekteerd als KabinetChef van de Directeur Generaal van de NATO Support & Procurement Agency. In 2016 aangeduid als Programma Manager General & Cooperative Services; een wezenlijke aanvulling aan de operationele management- en leiderschapsvaardigheden, met expertise en ervaring op het gebied van bedrijfsmanagement. 

Gecertificeerd Master Coach, gespecialiseerd in Business Coaching; gedreven om vanuit zijn expertise en jarenlange ervaring, bedrijven, teams en individuen, te ondersteunen in hun ambitie om bedrijfs- en /of persoonlijke doelstellingen met succes te bereiken.